Cyrano Prinsgatan

Prinsgatan 7 031-143110


DET FRANSKA KÖKET NÄR DET ÄR SOM BÄST!

Vi har även À La Carte och fullständiga rättigheter.
Avnjut gärna ett glas vin till den goda maten.

Genomgående kvalitet i råvaror och vår service med din matupplevelse i fokus.
Varmt välkommen till Cyrano!

 

Bistro Cyrano Prinsgatan Startade sin verksamhet 1996 på Prinsgatan 7.

Bistro Cyrano Prinsgatan är den första Cyrano restautangen. Här började man baka provencalska pizzor i äkta vedeldad stenugn för första gången i Sverige. Därefter har Cyrano ändrat hela pizza kartan i Sverige. Man tog en klar avsteg från de tråkiga och feta pizzorna som brukade bakas. Man bestämde sig för att satsa klart och tydligt på ingridienser av högsta kvalitet. Detta har lett till en fantastisk resa som har möjliggjort att idag finns 11 Cyrano restauranger med detta koncept som bas.
På denna restaurang serveras också äkta fransk a la carte och fransk husmanskost som tillagas av Cyrano Prinsgatans mäster kock med lång erfarenhet av den franska mat kulturen. Cyrano Prinsgatan har valt ut en bred vin och öl sortiment anpassad till de jätte goda rätter som restaurangen serverar.

Restaurangen är designad efter den provencalska miljön. Genom tiden har många förlovningar, frieri och andra upplevelse ägt rum hos oss. Många göteborgare har bra minnes upplevelse av denna restaurang som de har burit och kommer att bära för lång tid fram över. Hjärtlig Välkommen för att skapa din upplevelse.

Nyheter

FÖR KVÄLLENS PIZZA KONTAKTA OSS PÅ TELEFON 031-143110.

SJÄLVKLART ÄVEN FÖR AVHÄMTNING

 

Öppettider
Måndag - Fredag 17:00 - 23:00
Lördag 14:00 - 23:00
Söndag 14:00 - 21:00