KVALITET I FOKUS

RÅVAROR ATT LITA PÅ

Det viktigaste i vår koncept är att vi använder oss av råvaror av högsta kvalitet utan kompromiss. Ett krav som vi ställer på våra leverantörer är, att man alltid ska kunna spåra livsmedeln tillbaka till den ursprungliga producenten. Vi tycket att våra kunder ska känna sig trygga på de livsmedel som de äter hos oss. Det kostar lite mer, men är värd priset. Det är detta faktor som i allra största grad, skiljer oss från alla andra pizzerior och restauranger. Hos oss kan du känna dig trygg.
 

Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som  lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”. Från den allra första tuggan till den sista,, ska maten ta Er tillbaka till den franska provensalska området där mat inte är bara mat utan en del av kulturen och arvet!

Cyrano driver idag 17  olika restauranger i Sverige, de flesta i Göteborg. Vi är mest kända för våra provensalska pizzor som vi bakar i äkta vedeldad stenugn, vilket ger en sensationell smakupplevelse. Vi tillagar alla ingridienser i vårt eget kök, och vi använder endast råvaror av högsta kvalitet.

Du avnjuter din gourmetpizza i någon av våra trevliga restauranger, eller hämtar hem om du föredrar. Flera av våra restauranger erbjuder även hemkörning. Har du fest eller kalas, är de här gourmetpizzorna alltid lika uppskattat att bjuda på.

För den kompletta franska mat upplevelsen, prova vår äkta franska á la carte.

Vi har även fullständiga rättigheter i våra restauranger, så varför inte beställa en Ripasso eller Cabernet Sauvignon till maten?

Kontakta oss om du önskar att vi skall leverera hem din mat inför festen! De läckraste pizzorna med kvalitétsråvaror och god service i fokus.

Varmt välkommen till Restaurang Cyrano!